Middenbouw B

Welkom op de pagina van middenbouw B.

Hallo allemaal, 

Wij zijn groep MBB en hebben 16 kanjers van kinderen in onze groep. Er zijn 10 jongens en 6 meisjes. Op maandag, dinsdag en woensdag is juf Anne-Marie Reulink in de groep en op donderdag en vrijdag meester Frank Palmen. Wij hebben de luxe dat we op 4 dagen ondersteuning hebben in onze groep. Op maandag en woensdag is meester Frank ondersteunend en op donderdag juf Saskia. Op maandag en dinsdag komt ook juf Isabel. Zij hoopt dit jaar af te studeren als onderwijsassistent.  

Iedere dag gaan wij tot 14.00 uur naar school. Twee keer per week hebben wij gymles. Op dinsdagmiddag gaan wij de hele middag naar de grote gymzaal. Daar krijgen we ook les van een bijna afgestudeerde gymjuf en gymmeester. Op vrijdagmiddag hebben we buiten een spelles. Op maandagmiddag hebben we creatief en maken we soms de heerlijkste gerechten in onze mooie keuken, of maken we mooie dingen in ons creatief lokaal. Ook zijn we bezig met de kanjerlessen waar we leren om goed en gezellig met elkaar en anderen om te gaan. We gebruiken daarbij het verhaal van Max en de zwerver. Voor wereldoriëntatie gaan we er soms op uit of doen we leuke opdrachten in de groep. Ook genieten we van leuke muzieklessen en leren we hoe we ons moeten gedragen in het verkeer.  

In de ochtend hebben we een vast lesrooster. Na de dagopening gaan we altijd in niveaugroepen uiteen voor spelling en technisch lezen. Ook het werken met de tablet of de computer is voor ons niet nieuw meer. Met rekenen werken we nu met kleine tablets in Snappet. Zo kan iedereen werken op zijn of haar eigen niveau. Ook met taal zijn we dit jaar de leerdoelen van Snappet gaan volgen. Jullie lezen het al: wij hebben een supergezellige groep en een hele leuke school! 

Met vriendelijke groeten, 

Juf Isabel, juf Saskia, meester Frank en juf Anne-Marie 

 

SBO de Vorm

Waleweingaarde 114
7329 BD Apeldoorn

telefoon:
055 5335472

e-mail:
admin@sbodevorm.nl

Deze school maakt deel uit van veluws onderwijsgroep