Ouderraad

De ouderraad (OR) van De Vorm is een groep van vijf actieve ouders en een leerkracht binnen de school. Zij zorgen ervoor, in overleg met het team, dat er een aantal activiteiten voor de kinderen wordt georganiseerd.

Voorbeelden van deze activiteiten zijn het sinterklaasfeest, Kerstmis, de paaslunch en de Vormse Avondtweedaagse. Deze activiteiten worden bekostigd van de ouderbijdrage die u aan school betaalt. Daarnaast versieren we de aula in een passend jaargetijdenthema.

We sturen ook het luizenpluisteam aan dat elke woensdag na een vakantie controleert of de kinderen luizen hebben. De OR komt jaarlijks zes keer bij elkaar om de activiteiten te bespreken en te zorgen dat alles goed verloopt.

Misschien lijkt het u ook leuk mee te helpen? Spreek ons dan eens aan op het schoolplein, of draai een keer mee met een activiteit, dan kunt u zien wat we allemaal doen. Daarna kunt u beslissen of u OR-lid wilt worden. Vindt u het leuk om te helpen, maar wilt u geen lid worden van de OR, dan kan dat natuurlijk ook.

Alle hulp is welkom!

De OR bestaat op dit moment uit:

  • Voorzitter: Saskia van Veldhuizen
  • Namens het team: Heleen Vos
  • Leden: Amanda Minkema-Mommers, Daisy Borgonje, Evelien Hassink-Selles en Sanne Mulder

SBO de Vorm

Waleweingaarde 114
7329 BD Apeldoorn

telefoon:
055 5335472

e-mail:
admin@sbodevorm.nl

Deze school maakt deel uit van veluws onderwijsgroep